Jäsenedut

Vuoden 2021 jäsenedut

Jäsenyys ja jäsenedut ovat voimassa kalenterivuoden.

Huom! Korona-aikana noudatamme Suomen hallituksen ja paikallisen sairaanhoitopiirin ohjeistusta.

• Kolme ohjattua treeniä viikossa sisältäen oman uimahallivuoron sunnuntaiaamuisin Kuohussa. Uimavalmentaja Simo Hillo opastaa vasta-alkajat ja kokeneet uimarit uinnin saloihin. Torstaina ohjattu jumppa Liuksialan koululla ja lauantaina pyöräily- / juoksutreenit Kangasalan lähimaastoissa. Talvella hiihtoa Kangasalan ja Niihaman laduilla. Lisäksi seuran jäsenten vetämiä treenejä, joista ilmoitetaan Nimenhuudossa.

Täysjäsen ja nuorisojäsen

Täysjäsen 500€ (maksu kahdessa erässä 250€+250€)
Nuorisojäsen 200€ (100€+100€)

• Avustus kuntotestaukseen (Valmennus- ja Testauskeskus Kauppi)
  • Sisältää Suomen triathlonliiton jäsenmaksun
  • Tuki seuran urheiluasujen yhteishankinnoissa
  • Harjoittelun vuosiohjelma tavoitteen mukaan.

Osajäsen

Osajäsen 200€ (100€+100€)

Kaksi ohjattua treeniä viikossa (ei uimahallivuoroa sunnuntaiaamuisin Kuohussa).

• Sisältää Suomen triathlonliiton jäsenmaksun
  • Harjoittelun vuosiohjelma tavoitteen mukaan.

Osajäsen voi osallistua sunnuntaiaamun uimatreeneihin 15 € kertamaksulla.

Kannatusjäsen

Kannatusjäsen vuosimaksu on 50€.
Kannatusjäsen voi edustaa seuraa kilpailuissa ja tapahtumissa, mutta jäsenmaksuun ei sisälly etuuksia eikä Suomen Triathlonliiton jäsenmaksua.